info@sutars.com

Artiklar & Filmer

Här publicerar vi intressanta artiklar och filmer med "allt om el".

Vrak till vrålåk

Vi har varit med och hjälpt Hamnen.se med deras projekt "Vrak till vrålåk".

Om du klickar på bilden till höger så får du se en liten matnyttig film om vad som är viktigt att tänka på när man installerar el i sin båt.

Vrak till vrålåk

Hur pressar man en kabel?

Laddar batterierna ur varandra?

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy